Wat vindt u van deze stelling?

Uw mening is voor ons nog altijd het belangrijkste. Wat vindt u van de onderstaande stelling. Denk eventjes goed na en vul uw reactie in. Deze zal direct online verschijnen. (*)

-> Home
-> Meer info
-> Forum
-> Bibliotheek
VerantwoordelijkeReacties
Christoph RutsWelke organisatie vertegenwoordigt de deskundige?
Dr C TimmermansIk vertegenwoordig alleen mij zelf. Ik ben lid van enkele organisaties, zonder enige bestuursopdrachten. De reden van dit lidmaatschap is enkel "luisteren" en af en toe te reageren, wanneer ik niet eens ben met de opvattingen. Wanneer ik mij niet thuis voel in de vereniging trek ik mij ongemerkt terug.
dokter lambrechtbij mijn weten geen enkele8 anders zouden de tarieven een stuk hoger liggen,oa in de medische sector voor een representatieve organisatie die daadwerkelijk de belangen van de deskundige verdedigt wil ik wel een substantieel lidgeld betalen !!!!!!!
clement timmermansIk ben niet zo zeker dat ik met internet correct kan werken. Meer nog ik twijfel er zeer sterk aan. De vraag LIDGELD? Het is evident dat minstens de onkosten moeten worden gedekt van diegenen die een inspanning doen.
Christoph RutsHet voordeel van het internet is dat het vandaag de dag bijna niets meer kost en het is ook altijd beschikbaar. Dit zijn ideale parameters om de druk bezette deskundigen samen te brengen. Na onderzoek blijkt dat er al verschillende organisaties bestaan die de belangen van de deskundigen behartigen. Persoonlijk denk ik dat het niet goed is dat er teveel organisaties zijn en ik denk dat men beter met 1 stem spreekt. Deze site is bedoeld om de deskundigen samen te brengen en hen te aanhoren zodat deze ene stem die van de deskundige is. Het effectief spreken kan dan gebeuren door de andere organisaties. Het feit dat er geen lidgeld wordt gevraagd is om de drempel laag te houden zodat iedereen zijn stem mag laten horen, en niet enkel diegene die ervoor betalen.
advocaat ward van loovermits er raakvlakken zijn met andere beroepen, open staan voor informatiestroom. U vertegenwoordigt de zelfstandige experti die geen werk heeft zonder netwerking. Ik zoek artsen die me willen bijstaan in verdediging letselschade www.arbeidsongevallen-recht.be www.lichamelijk-letsel.be www.advodirect.com www.advo.be
Mening toevoegen
(*) Mogen we wel vragen om in uw reactie een beleefde maar correcte toon te gebruiken. De webmaster van gerechtsdeskundige.net zal beledigende of racistische reactie verwijderen van het forum. Dit wil niet zeggen dat u geen kritiek mag geven. Dit kan als het op een beleefde manier gebeurd. Dank u.