Waarom Gerechtsdeskundige.net?

Na onderzoek blijken er wel wat belangenorganizaties te zijn voor de deskundige. Welke is nu de juiste? Hierop krijg je op deze site geen antwoord. Het is enkel de bedoeling van gerechtsdeskundige.net om alle organisaties in kaart te brengen. We zullen proberen u de weg te wijzen in het doolhof.

-> Home
-> Meer info
-> Forum
-> Bibliotheek

Wie heeft deze site gemaakt?

Mijn naam is Christoph Ruts en ik ben in het jaar 2000 afgestudeerd als Industrieel ingenieur Electronica optie ontwerptechnieken aan de katholieke hogeschool Kempen. Sinds dat jaar ben ik Field Support Engineer bij Siemens NV. Daar ben ik tewerkgesteld in de communicatiesector. Continue bijscholing op gebied van netwerken, databases en servertoepassingen zorgen ervoor dat we de juiste analyses maken bij het oplossen van problemen bij de klanten.

In september 2003 heb ik de postacademische opleiding "Inleiding tot het recht voor gerechtelijke experts" met succes afgerond. Sinds januari 2004 word ik dan ook gevraagd bij gerechtelijke expertises in verband met Telecommunicatie, Datacommunicatie, elektronica en informatica. Naast deze opleidingen heb ik ook een cursus non-verbale en verbale communicatie gevolgd. Het belang van deze cursus had ik persoonlijk onderschat. Later bij de expertises is gebleken dat zo een cursus geen luxe is maar een absolute noodzaak.


Indien er vragen of opmerkingen zijn kan je mij altijd contacteren.
Naam - Name - Nom:
E-mail :
Type informate:
U vraag
Your comments
Votre question: